"Füledbe dúdol egy régi dalt, s ez az az álom ami mindig ébren tart..."

Maja naplója

Ami kimaradt #1: Van aki forrón szereti (1959)

2015. december 05. - MAja

Van aki forrón szereti - Some like it hot

Szereplők:  Marilyn Monroe; Tony Curtis; Jack Lemmon; George Raft; Pat O'Brien; Joe E. Brown

Rendező: Billy Wilder

Leírás a port.hu-ról:

1929. februárjában két munkanélküli muzsikus, Joe és Jerry végső lépésre szánja el magát: jelentkeznek egy női zenekarba! Ám maguk is meglepődnek, amikor női ruhába bújva felvételt nyernek. Csak akkor jönnek rá, hogy megfogták az Isten lábát, amikor felszállnak a vonatra, amellyel az együttes Floridába indul, egy hálókocsiban kell ugyanis tölteniük az éjszakákat a zenekar tucatnyi lánytagjával, akik hamar bizalmukba fogadják az új lányokat... A végső meglepetés azonban még várat magára. Kiderül ugyanis, hogy az énekesnő, Sugar Kane egy igazi bombázó, akibe mindkét nőimitátor halálosan beleszeret. Esélyük azonban vajmi kevés, ugyanis Sugar nem randizik hölgyekkel, de még csak csóró urakkal sem. Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon. Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról.

Mi tetszett:

Egy igazi limonádé film. Abszolút a szórakoztató kategóriába tartozik nálam. ha jól emlékszem valamikor az utolsó gimis éveben láttam és az érettségire való felkészülés levezetésére tökéletes volt. Jobbat már nem is tudtak volna kitalálni az agy kikapcsolására.

Az egész film pedig tele van könnyed, humoros helyzetekkle amik a félreértések sorozataiból adódtak. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy este fél tizenegykor ne nevessek hangosan.

Saját értékelésem: 10/10

képek

Képtalálat a következőre: „van aki forrón szereti”            Képtalálat a következőre: „van aki forrón szereti”         Képtalálat a következőre: „van aki forrón szereti dvd”

A bejegyzés trackback címe:

https://majanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr308102050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása