"Füledbe dúdol egy régi dalt, s ez az az álom ami mindig ébren tart..."

Maja naplója

Carpe diem! vs. "Szürke50"-mánia

avagy miért nem támogatom a "Szürke50"-mániát

2015. február 20. - MAja

"A titok a jelenben rejtőzik; ha a jelenre összpontosítasz, meg tudod jobbítani. És ha jobbá tetted a jelent, akkor az is, ami utána következik jobb lesz."
Paulo Coelho: Az alkimista

Remélem nem leszek egyedül a véleményemmel. (a rosszakaró kommenteket meg nem kívánom)

Pár éve -mint mindenki tudja-, az ifjúság Alkonyat-lázban égett. Most betört a piacra a Szürke ötven árnyalata-trilógia. Nem mondom, persze kellenek ilyen "szórakoztató" irodalmak is de nálam azért vannak határok. Nem elég az, hogy a fiatalság egy része egyre hamarabb kezd mindenféle kapcsolatot, ráadásul néha meggondolatlanul (hála az égnek az ismertségi körömben nincs ilyen), még fel is hívják a figyelmet a szexualitásra, legyen az könyv, film vagy akár a popzene. Mondjuk még véletlenül se higgyétek, hogy elutasítom ezeket, hiszen én is fiatal vagyok. Csak egyszerűen nem tetszik, hogy az extrémitást és a szélsőségeket kell ajnározni.

imagesjnmhhdth.jpgSzámomra inkább a Carpe diem!- életfelfogás tetszik és vallom is: Élvezd okosan az Életet! Tedd különlegessé a Napot!

De hogy ne én szaporítsam a szót. Minap olvastam egy faliújságon egy cikket és egyet is értettem vele. Ha ti is ezen a véleményen vagytok, kérlek osszátok meg a kovetkező linket:

http://szabadonebredok.info/egy-pszichologus-a-szurke-otven-arnyalatarol/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://majanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr377192403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása